Afzetpaal zwart - geel trekband

Afzetpaal geel trekband
39,90 per stuk
32,98 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Een zwarte afzetpaal met een geel trekband zorgt voor een opvallende afzetting. Deze afzetpalen zijn geschikt voor evenementengebruik of voor de afzetting van verboden doorgangen. Daarnaast geeft deze afzetpaal een luxe, maar ook moderne uitstraling aan uw bedrijf of evenement. 

Wat is er speciaal aan deze zwarte afzetpaal met trekband?
De kleur zwart is tegenwoordig vaak te zien. Denk maar aan gebouwen, auto's, truien en nog veel meer. Deze afzetpaal gaat dan ook mee met deze trend en is passend bij veel kleuren. Samen met het lint kunt u er een compleet plaatje van maken, omdat het lint nog in diverse kleuren beschikbaar is. Bij een goede inrichting van uw bedrijf mogen deze afzetpaaltjes als entree niet ontbreken. Ook kunt u het trekband aan drie verschillende punten aan het afzetpaaltje vast zetten.

Goed om te weten
Deze afzetpaal is een modulaire afzetpaal, omdat de onderdelen van deze afzetpaal ook los te verkrijgen zijn en ook eenvoudig te monteren. Zo kunt u bijvoorbeeld het trekband vervangen voor een andere kleur. Als u direct een andere kleur zou willen, verkopen we het trekband in diverse andere kleuren. 
Als u graag deze afzetpaal wilt specialiseren met uw eigen bedrukking is dat ook mogelijk, want wij verkopen ook afzetpalen met een bedrukt spandoek.
Ook goed om te weten is dat de afzetpalen met trekband extra stabiel staan,d oor de 2 schroeven aan de onderkant van de voet, waardoor deze niet om zal waaien bij wind of andere zware weersomstandigheden. 

Afzetpaaltje met koord
Vindt u zo een lint niet zo veel, wees dan niet getreurd. We verkopen ook afzetpaaltjes met afzetkoord, waarvan we het koord in twee varianten verkopen: luxe koorden en fluwelen koorden. Deze varianten verkopen wij in diverse kleuren en twee verschillende diameters: 32 millimeter en 40 millimeter.

Gerelateerde producten
We verkopen deze afzetpaal ook met een zilveren kleur. De afzetpalen met koord verkopen we ook in een gouden kleur. Als u opzoek bent naar iets anders dan het klassieke verkopen we ook afzetpalen met een asbak of ook wel kauwgompaal genoemd en een moderne afzetpaal met een totaal andere vorm dan de rest van de afzetpalen.

Productspecificaties

Kleur trekband
Geel
Hoogte
93 cm
Diameter voet
32,5 cm
Gewicht
9 kg
Lengte trekband
195 cm
Materiaal
Roestvrij staal
Afwerking
Gemoffeld Zwart
Type kop
Geen
Kleur
Zwart Geel

Beoordelingen (1)

Van Afzetpaal zwart - geel trekband

Gemiddelde boordeling

Vodoet aan de verwachting

Vragen & antwoorden (2)

Over Afzetpaal zwart - geel trekband

Wat is de diameter van de paal?

  • 12 Sep 2016, 22:22
  • Meijer

63mm

  • Bennie

Is de voetplaat te demonteren zodat enkel de paal te gebruiken is? Ik ben op zoek naar enkel een paal met trekband.

  • 12 Sep 2016, 22:22
  • Meijer

de paal is geheel demontabel!

  • Digna

Stel uw vraag

Vereist