Bedrukte spanbanden of linten voor uw bedrijf!

Drie chroom afzetpaaltjes met tussen de paaltjes bedrukte bannerdoeken met de tekst: Blueflower.

Wanneer u een evenement organiseert, hoort u over de juiste apparatuur te beschikken om voetverkeer te begeleiden, grenzen te stellen en de rij overzichtelijk te houden zonder dat er wordt voorgedrongen etc. Met afzetpalen gaat u al een eind de goede kant op, maar om het af te maken kunt u de linten of spandoeken van de afzetpalen laten bedrukken in uw eigen stijl. 

Daarnaast worden uw gasten vaak aangetrokken tot de bedrukte linten, want mensen zijn altijd al aangetrokken geweest tot rijke, soepele stoffen die spreken van luxe en stijl.

Afzetlinten in de oudheid

De afzetlinten behoren tot de oudste en decoratieve stoffen en bestaan al sinds de oudheid. De linten kwamen vooral tot bloei in de middeleeuwen en de renaissance, maar het was vooral Lodewijk XIV die van de linten een mode-obsessie maakte. Het begon pas echt na de 17e eeuw in Europa toen er, tot grote teleurstelling van de traditionele lintwevers, een weefgetouw werd uitgevonden dat meerdere linten tegelijk kon weven.

Gezien de luxe stijl van de linten zit Europa nog steeds in het epicentrum van het maken van luxe linten in verschillende variaties. Zo verkopen ook wij bedrukte linten, waarbij u een eigen stijl kunt geven aan uw bedrijf of evenement.

Waarschuwingslinten

Want op een lint hoort natuurlijk wel een bedrukking. Die bedrukking kan ook een waarschuwing zijn. Denk bijvoorbeeld maar aan de bouwplaats, want je moet er niet aan denken dat er een blok beton op je hoofd valt. Zo zorgen de bedrukte linten ook voor uw veiligheid. Zo wordt er bij het plaats delict vaak ook een afzetlint gebruikt, waarbij er bijvoorbeeld een waarschuwing op het lint staat. Daarom worden de bedrukte linten ook wel eens waarschuwingslinten genoemd.

Afzetpalen met bedrukt lint

Bedrijven en het afzetlint

Maar veel bedrijven of instanties willen ook graag een afzetlint. Zo een lint met uw logo of tekst legt extra nadruk op uw bedrijf of op uw doel. Zo komen de boeren, bij hun boerenprotest, vaak aan met een spandoek om duidelijk te maken waar ze voor staan. Ook de spandoeken voor afzetpalen kunt u bij ons bedrukken. Zo maakt u direct duidelijk wie u bent en waar u voor staat. Zo wil ik niet zeggen dat u in opstand moet komen, maar een bedrukt lint of een bedrukt spandoek kan geen kwaad.