Creëer een passende entree met een deurmat op maat

Deurmat met rand 4 voor deur

Droogloopmat rood met rubberen rand

Bij ieder gebouw is de entree het eerste wat men tegenkomt. Deze plek functioneert dan ook als het echte visiteplaatje van uw bedrijf, organisatie of instelling. Een verzorgde binnenkomst zorgt ervoor dat uw klanten, relaties of gasten zich welkom en aangenaam voelen in uw pand. Een goede deurmat mag dan ook zeker niet ontbreken. Deze is te verkrijgen is diverse varianten, zoals bijvoorbeeld de droogloopmat. Dit type mat is speciaal ontwikkeld om vuil en vocht nog beter bij uw vloer vandaan te houden. Bij ons kunt u uw matten geheel op maat laten maken, zodat ze altijd perfect passen bij de ruimte van binnenkomst van uw pand.

Uw deurmat of droogloopmat geheel op maat gemaakt

Kiest u voor een deurmat of droogloopmat uit ons eigen aanbod? Dan bent u verzekerd van een product van de hoogste kwaliteit dat sterk genoeg is om jarenlang mee te gaan. Met een tuftdichtheid van 90.000m² en een absorberend vermogen van 2,5 liter/m² zijn onze matten krachtig genoeg om vocht vanuit kleding en schoenen bij zich te houden, zodat het zich niet door uw hele pand verspreidt. Al onze deurmatten en droogloopmatten zijn geheel op maat gemaakt leverbaar. U kunt ze dus in iedere gewenst grootte bestellen en laten maken, tot wel 25 meter aan één stuk. Op deze manier laat u de mat van uw voorkeur naadloos aansluiten op de rest van uw entree.

Ideaal in het gebruik voor zakelijke doeleinden

De fraaie deurmatten en droogloopmatten uit onze collectie zijn schitterend en strak afgewerkt, waardoor ze een mooie binnenkomer vormen voor werkelijk ieder pand. Of u nu op zoek bent naar nette droogloopmatten voor uw hotel, restaurant of café of juist voor een verzorgingshuis: met onze matten haalt u altijd het beste in huis. Heeft u juist nieuwe deurmatten nodig voor op kantoor of voor uw winkel? Ook dan bent u bij ons helemaal aan het juiste adres. Wanneer het buiten regent of sneeuwt zullen uw gasten of klanten het vocht al snel aan hun schoenen meenemen. Een rubberen vloermat of droogloopmat van hoge kwaliteit zorgt ervoor dat dit vocht niet in uw vloer terechtkomt, maar juist aan de mat blijft hangen.

 

Droogloopmat voor bedrijvenUiterst praktisch in het gebruik

Al onze deurmatten en droogloopmatten zijn bijzonder praktisch in het gebruik. De droogloopmatten zijn voorzien van een rubberen rand. Hierdoor blijven ze uitstekend op hun plek liggen en glijden ze niet onder de voeten van uw klanten of gasten weg. Het rubber zorgt er tevens voor dat eventueel vocht de mat niet kan verlaten en uw vloerbedekking netjes en schoon blijft. Het schoonhouden van de matten kan heel eenvoudig worden gedaan door ze uit te kloppen of te stofzuigen. Mochten er toch grotere vlekken ontstaan die een wat grondiger reiniging vragen, dan kunt u de mat eenvoudig wassen op 30 graden. Doordat de deurmatten en droogloopmatten van de beste kwaliteit materialen gemaakt zijn, blijven ze er ook na dagelijks intensief gebruik en na het wassen prachtig uitzien.