De zonnestralen zijn niet te missen deze week, dus daar hoort ook een zonnig bericht bij! Zoals de titel misschien doet vermoeden, is er geen bal aan dit bericht, maar niets is minder waar! Wij verkopen namelijk hele leuke, hippe (kerst)ballen, maar dan ook voor andere gelegenheden dan alleen kerst. 

Als u nu echt een kerstliefhebber bent, dan is dit bericht zeker op z'n plaats. De transparante ballen die wij verkopen, worden namelijk vooral verkocht in de decembermaand, dus het doet u misschien meteen aan kerst denken. Maar wij vinden deze ballen veel te leuk om alleen te verkopen rond de kerst, dus we hebben er een ander, zonnig bedankje van gemaakt!

In een maand als juni, waar Nederland wel Spanje lijkt en waar de wegen naar het strand drukker bezocht worden dan naar het kantoor, worden veel huwelijken gesloten. Veel mensen houden van een zonnetje op hun trouwdag, dus juni is een zeer geschikte maand. En wat is er dan leuker om tijdens de huwelijksdag in juni, al een beetje het gevoel van kerst te hebben? Niets, zo dachten wij, dus vandaar ons nieuwe bedankje.

De transparante ballen die wij verkopen hebben we in de maten van 4 t/m 7 cm doorsnede. Voor een huwelijk kunnen we de ballen vullen met bijvoorbeeld witte chocoladehartjes en een rood lintje met zelf te kiezen kaartje. Een andere optie is de opmaak zoals hiernaast, met rode chocolade hartjes, een wit lintje en een goudkleurig kaartje. Natuurlijk kunnen we ook hele andere kleuren, maten en inhoud gebruiken. Zo wordt dit bedankje heel persoonlijk en is het altijd wel naar uw eigen smaak te bestellen! 

Heeft u nu ook gasten op uw bruiloft die er eigenlijk geen bal aan vinden? Dit bedankje kunnen ze dan zeker waarderen (en de rest van uw gasten ook)! ;)