De leukste bedankt teksten voor een origineel bedankje!

Bonbon doosje met een vlinder deksel in de kleur rood

Wil je iemand bedanken, maar heb je nog geen idee wat je op het bedankje moet zetten? Hier bij Blueflower verwerken wij bedankjes en komen wij vele originele en leuke bedankt teksten tegen. Daarom geven wij in dit blogartikel tips voor de beste bedankt teksten voor jou. 

Veelvoorkomende bedankt teksten:

  • Bedankt.

Weinig woorden zeggen veel. Een bedank tekst met een goede intentie, zal bij de ontvanger ook goed ontvangen worden. Simpelweg ‘Bedankt!’ is vaak al genoeg.

  • Dankjewel.

Voor dankjewel geldt natuurlijk hetzelfde. Erg simpel, maar toch een gebruikelijke tekst in veel situaties. Soms heb je de neiging om vele woorden te gebruiken, maar voor een bedankt tekst is minder vaak meer.

  • Fijn dat je er was.

Iemand bedanken voor de aanwezigheid hoort erbij. Wanneer er iemand op je verjaardag, bruiloft of op een ander feestje komt is het erg leuk deze persoon een bedankje mee te geven. Dit kan simpelweg uitgedrukt worden met: fijn dat je er bent of was.

  • Bedankt voor de leuke samenwerking.Gouden blikje bedankje

Bijvoorbeeld collega’s bedanken voor de fijne samenwerking. Wanneer je ergens anders gaat werken of met pensioen gaat, kan het leuk zijn je collega’s te voorzien van een bedankje.

  • Je bent goud waard.

Je waardering uitspreken naar een vriend of vriendin, gezins- of familielid is ook belangrijk. Met een leuk bedankje, zoals een goud blikje, en een leuke bedankt tekst, zoals je bent goud waard, heb jij een super leuk bedankje voor jong en oud.

  • Een blik van waardering, bedankt voor je inzet!

Collega’s, medewerkers, medespelers of bijvoorbeeld de coach bedanken. Dat kan ook met een super origineel bedankje. Een goud, zilver of zwart blikje gevuld met lekkere snoepjes, met daarop de tekst: een blik van waardering. Ontzettend leuk om te geven, maar ook om te ontvangen.

Tips voor bedankt teksten:Bedankje met eigen ontworpen sticker

Nu je bij Blueflower je eigen bedankt tekst en stickertje voor de bedankjes kunt ontwerpen, kun je er voor kiezen om een leuke, persoonlijke tekst op het bedankje te zetten. Bijvoorbeeld een geboortedatum en de naam van een pasgeboren babytje, de trouwdatum en de namen van een echtpaar of bijvoorbeeld een leuk grapje voor je collega’s/vrienden. Of bedank iemand voor iets specifieks, voor een eigenschap of een mooie ervaring met deze persoon. Laat je creativiteit dus lekker los gaan bij het ontwerpen van een bedankje, waarop jouw persoonlijke bedankt tekst staat. Schrijf wat goed voelt, en waarbij je denkt dat de ontvanger het tof vindt.

Wanneer bedank je iemand:

1. Een bedankje voor collega’s en medewerkers

Met je collega’s en medewerkers breng je veel tijd door. Om de band tussen collega’s en medewerkers te versterken kan een bedankje met bedanktekst helpen. Ook wanneer je ze gaat verlaten, is een bedankje niet te missen voor een onvergetelijke herinnering. Teamwork makes the dreamwork. Bedankt voor de fijne samenwerking. Beste collega’s, jullie waren top! Enorm bedankt voor alles! Bedankt voor de super inzet. Ik ga jullie missen Team.Bonbondoosjes met bedankt tekst

2. Een bedankje voor een huwelijk

Je kan je partner bedanken met een leuke, liefdevolle bedankt tekst, maar ook de gasten van je bruiloft. Bij een feestelijke dag als een huwelijk is een bedankje natuurlijk ook niet te missen. Ik ben dankbaar voor een man/vrouw als jij! Leuk dat je op ons trouwfeest was.

3. Een bedankje voor een geboorte

De geboorte van een kleintje blijft toch een wondertje. Het is dan ook altijd super leuk wanneer familie, vrienden, buren en bekenden op kraamvisite komen. Hiervoor mag je ze best bedanken. Met een tekstje zoals: Bedankt voor de aanwezigheid op ons kraamfeest. Leuk dat je op onze babyshower was.

4. Een bedankje voor geliefden

Zomaar eens een bedankje voor een geliefde? Een mooi gebaar om de band tussen jullie te versterken. Ik hou van jou! Ontzettend bedankt dat je er voor me bent.

5. Een bedankje voor een vriend of vriendin

Goede vrienden en vriendinnen mag je ook gerust bedanken. Wat is het toch fijn om deze mensen rond je te hebben. Zeker wanneer ze je helpen in moeilijke perioden. Ik ben zo blij met een vriend/vriendin als jij! Bedankt!

6. Een bedankje voor de meester of juffrouw

Wanneer je een leuk jaar gehad hebt op school, met een gezellige meester of juffrouw mag je deze mensen ook wel eens bedanken. Bedankt tekst voor een huisdierZij die het hele jaar hun best hebben gedaan om jou vanalles te leren. Super bedankt voor het hele fijne schooljaar. Je bent een top meester/juf!

7. Een bedankje voor een huisdier

Is je hond jarig, dan is een kleinigheidje ook grappig. Zoals op de afbeelding hiernaast, Femke 2 jaar! Leuk om aan vrienden of familie te geven. Als deze mensen jouw hond welleens uitlaten of verzorgen is een bedankt tekst tof. Zet je huisdier ook eens in het zonnetje. 

Hoe bedank je iemand?

Veel mensen houden wel van een chocolaatje of een ander lekker snoepje. Zeker wanneer deze in een leuk vormpje zitten, zoals in een gouden/zilveren blikje, een bonbondoosje of een transparant hartje. Super leuke kleinigheidjes voor, zoals boven genoemd, collega’s, medewerkers, vrienden, familie, geliefden, meesters, juffrouwen, vrienden en vriendinnen. Met een persoonlijke bedankt tekst laat je zien dat je er moeite voor doet om een creatief en origineel bedankje te creëren. Deze vorm van ‘Bedankt!’ zullen zij zeker waarderen!