Goede reclame is het halve werk

Aanwijsbord afzetpaal voor A4

Een goed begin is het halve werk zegt men wel eens, dit geldt voor ons ook!

Als webshop zijn wij afhankelijk van het internet. Miljoenenen mensen spenderen dagelijks tijd op het internet. Het is dan ook niet vreemd dat online shoppen steeds populairder wordt in deze tijd. 

Om een goed begin te maken met een webshop, is reclame via het internet erg belangrijk. Dat is een van de redenen dat wij vorig jaar het bloggen weer opgepakt hebben en ook onze Facebookpagina weer up to date houden. Toch zouden we graag nog meer reclame maken en daarbij hebben we u nodig!

Als klant van Blueflower kunt u het beste verwoorden wat u van onze producten vindt. Bent u tevreden, hoe is de prijs/kwaliteit verhouding, is alles goed geleverd en ga zo maar door. Daarom bij deze een oproep aan u, de klant. Vanaf vandaag krijgt u bij uw bestelling een kaartje met daarop onze Facebookpagina en ons mailadres. Daarbij de vraag of u foto's van onze producten, bijvoorbeeld een uitgerolde loper tijdens een feest of cadeautjes tijdens een bruiloft, naar ons wilt mailen of wilt achterlaten op onze Facebookpagina. Op deze manier weten wij gelijk wat u van onze producten vindt en hebben wij weer een klein beetje reclame!

Ook in het nieuwe jaar hopen we u weer als klant van dienst te kunnen zijn en nieuwe klanten welkom te mogen heten!