Gouden en zilveren lopers

Gouden loper met glitters vanaf de bovenkant gezien in detail

Geef een evenement een feestelijk tintje met een gouden glitter loper

Tijdens steeds meer evenementen is een gouden loper of een glitter loper te zien. En dat is helemaal niet zo vreemd. Met deze lopers maak je de entree van jouw evenement een stuk feestelijker en je geeft direct een luxe draai aan jouw middag, weekend of avond. Gaat jouw voorkeur uit naar een loper in het goud of mag er een glitter in verwerkt zijn?

De geschiedenis van een glamour loperGouden glitter loper gezien vanaf de bovenkant in detail

Wist je dat de rode loper voor het eerst in 1922 werd geïntroduceerd tijdens de premières in Hollywood? Rode lopers kenden vooral hun opmars in de Middeleeuwen, maar ook daarvoor werden ze al gebruikt. Oosterse tapijten werden destijds geïmporteerd en door velen als statussymbool gezien. Je ziet ze bijvoorbeeld in schilderijen terugkomen onder tronen van koningen of andere figuren met een hoge status. Vandaag de dag zijn de lopers niet alleen meer verkrijgbaar in exclusieve kringen, maar je koopt deze eenvoudig voor bijvoorbeeld een avond, dag of weekend. Voor welke periode wil jij een glamour loper gaan kopen?

Glitter lopers van de beste kwaliteit voor een glamoureuze entree

Natuurlijk wil je niet dat de glitters van de lopers aan de schoenen van jouw gasten blijven zitten. Doordat de lopers van de beste kwaliteit zijn hoef je je daar gelukkig geen zorgen over te maken. Ook hebben de lopers die je kunt kopen een stevige onderrug, waardoor iedere variant ook zeer geschikt is om meerdere keren te gebruiken. Denk hierbij aan een meerdaags evenement zoals een beurs of een gala. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een loper goud, zilver of met een glitter.

Een fantastische aankleding voor ieder evenement met een van de glitter lopers

Voor welke gouden loper je ook kiest, je bent in alle gevallen verzekerd van een fantastische aankleding voor ieder evenement. Voor welke datum of welke data wil jij graag een loper? En gaat het om slechts een paar meter of een langere loper van bijvoorbeeld 15 of 20 meter? Wat jouw wensen ook zijn, de mogelijkheden op het gebied van het kopen van een loper zijn vrijwel eindeloos. Laat iedereen een onvergetelijke entree maken op jouw gala, bruiloft of bedrijfsopening en kies voor een loper goud, wit of met een glitter. Wat voor glamoureuze loper heb jij in gedachten?