Huwelijks bedankjes en bruiloft ideeën

Champagne flesje klein

Over bruidssuikers en waar ze voor staan

Voor het organiseren van een geslaagde bruiloft komt er veel om de hoek kijken. Ervaren weddingplanners organiseren een bruiloft meestal in verschillende fasen. Eerste stap hierin is het bepalen van het thema van de dag. Als bruid en bruidegom het daar eenmaal over eens zijn en de stijl van de dag bekend is, kunnen verdere plannen gemaakt worden over de invulling van de bruiloft, zoals bijvoorbeeld feestzaal versiering. Belangrijk is om alles in overzichtelijke porties op te delen. Maak onderscheid tussen het programma, de praktische organisatie en de versiering bruiloft algemeen. Hieronder zullen we vooral ingaan op het laatste.

Als je eenmaal een thema hebt bepaald, kun je aan de hand van een checklist de aankleding van de dag gaan bepalen. Het kiezen van een trouwjurk en een trouwpak het kopen van ringen en het uitzoeken van een ringkussen is hierin natuurlijk het startpunt. Kies een bepaalde kleur of stijl en voer die in zoveel mogelijk details door. Wanneer de feestzaal versiering, de autoversiering en de stijl van de bruiloft bedankjes aansluiten op de kleuren die je draagt of het thema van de dag, zullen je gasten de dag ervaren, zoals je dat in gedachten had. Als je kiest voor een hoofdkleur voor je bruiloft, verdiep je dan eens in de achtergrond van kleuren en waar ze voor staan. 

Welke kleur

Door die kleur vervolgens steeds terug te laten komen, bijvoorbeeld als een accent in je bruidsboeket of in de gebruikte linten in feestzaal versiering en autoversiering,geef je de dag een consequente boodschap mee. Zo staat de kleur blauw bijvoorbeeld voor zaken als idealen, geloof en vertrouwen. Violet staat voor een nieuw begin in je leven. Zie je hoeveel kanten je hiermee op kunt? Verdiep je in de psychologie van kleuren en je zult zien dat je op die manier makkelijk tot een persoonlijke stijl kunt komen. Als je voor bijvoorbeeld de autoversiering vanuit die gedachte kiest voor een speciale kleur, heeft dit direct een persoonlijke lading.  

Traditie

Op onze webshop vind je voldoende inspiratie om de dag aan te kleden. Omdat je weet welke kant je op wilt, zul je gemakkelijker een keus maken uit het aanbod. Het meegeven van een leuk presentje aan je gasten is een jarenlange traditie. Wist je dat er een reden is, waarom bedankjes vaak gevuld zijn met vijf bruidssuikers? De vijf snoepjes staan symbool voor geluk, liefde, trouw, voorspoed en vruchtbaarheid. Met het aardigheidje dat je aan je gasten geeft, laat je ze dus delen in je verdere huwelijkse leven.

Er is genoeg

Kies de verpakking voor de bruidssuikers dan ook met zorg uit: keus genoeg! Zo zagen wij op de site bijvoorbeeld kleine (alcoholvrije) champagneflesjes, bootsleutelhangers, dolfijntjes en nog veel meer. Je kunt er echt alle kanten mee op! Uiteraard kun je er ook voor kiezen om zelf iets samen te stellen. Maak een keus uit de beschikbare doosjes en zakjes, creëer een persoonlijk kaartje met de boodschap die je mee wilt geven en vul de bedankjes met bruidssuikers. Zo maak je het voor iedereen een dag om nooit te vergeten.