Schoonmaak-, service- en onderhoudstrolleys voor de hoogste efficiëntie!

 Hotelwagen zwart drie verdiepingen

Serveer en onderhoud, met eenvoud!

Sneller serveren in het restaurant, efficiënter schoonmaken binnen uw bedrijf en de vieze was sneller ophalen in een hotel doe je met een service trolley. Bij Blueflower beschikken we over een ruim assortiment aan hotelwagens en schoonmaakkarren, die ieder voor diverse doeleinden inzetbaar zijn. Zo hebben we schoonmaakkarren voor professionele schoonmaakbedrijven, maar ook voor eigen ondernemingen. In dit blog vertellen we je welke karren we hebben en voor welk doel je deze kar dient te gebruiken.

Inhoud

1. Gebruik

2. Transportkarren

3. Reinigingskarren/Schoonmaakwagens

4. Hotelwagens

5. Wasmand op wielen

Gebruik

Ongetwijfeld ben je al veel verschillende soorten hotelwagens tegengekomen in je leven. Vaak in hotels zie je de medewerkers, zoals de schoonmaaksters bijvoorbeeld, over de gang rijden met een schoonmaakkarretje. Voor de medewerkers zijn deze wagens enorm handig, omdat ze niet met een bezem, een dweil, een sopje, een zak voor de vuile was, een stapel nieuwe handdoeken en een prullenbakje in hun handen kunnen lopen, want dat zou een beetje teveel worden. Vaak zijn deze spullen toch hoognodig in het schoonmaakproces van de hotelkamers en zou het dus ideaal zijn wanneer je deze spullen allemaal bij elkaar hebt.

Maar niet alleen in hotels natuurlijk. Ook vaak in bejaardentehuizen, verzorgingstehuizen en ziekenhuizen zijn wagentjes ideaal om voor de oude mensen en de zieken te zorgen.

Ook kantoren, winkelcentra, zwembaden, stadions, musea, scholen en zelfs de industrie hebben vaak gemak van de service en onderhoud trolleys. Het is vaak toch net wat makkelijker om een karretje te duwen, dan te lopen met je handen bomvol.

TransportkarrenTransportkar voor afzetpaaltjes

We trappen af met de transportkarren, die gemaakt zijn voor het vervoeren van onze specialiteit: de afzetpaaltjes. Hiervan verkopen we ook maar één soort. In deze service trolley kun je zonder moeite je afzetpaaltjes van A naar B verplaatsen. Dit is vaak handig in bijvoorbeeld musea, stadions en openbare ruimtes, omdat je de afzetpaaltjes op diverse plaatsen nodig hebt. En om deze zware afzetpalen iedere keer met de hand te vervoeren, mag er elke avond wel spinazie op het menu staan. 

In totaal passen er 14 afzetpaaltjes op de transportkar. De transportkar is voorzien van 4 wielen, waarvan twee zwenkwielen met een rem. De afzetkoorden kunnen worden opgehangen aan de stangen aan de bovenkant. Kortom, het beste vervoer van afzetpalen regel je met een transportkar.

Reinigingskarren/Schoonmaakwagens

De reinigingskar, of ook wel schoonmaakwagen genoemd, wordt momenteel in enorm veel bedrijven gebruikt. Dit omdat de schoonmaakkarretjes ervoor zorgen dat er snel en eenvoudig schoongemaakt kan worden. Zo zijn alle benodigde schoonmaakmiddelen continu binnen handbereik, zodat je nooit overbodige meters loopt.

Maar om dus snel en eenvoudig schoon te kunnen maken, moeten de trolleys wel uit meerdere componenten bestaan. Zo moeten de karretjes vakjes hebben voor schoonmaakmiddel, een emmer, een dweil, een bezem, etc. Ook is het handig dat er schuifdeurtjes in het karretje zitten, zodat klanten en bezoekers niet de vieze spullen zien. Of wanneer er pasjes en sleutels achter de deurtjes worden gelegd, is het natuurlijk handig dat deze deurtjes een slot hebben.

HotelwagenHotelwagen met twee waszakken op wielen

Daarnaast hebben we ook de luxere hotelwagens met een chique uitstraling. Deze wagens zijn uitermate geschikt voor het opruimen en cleanen van hotelkamers en restaurants. Zo hebben deze trolleys vaak een waszak voor de vuile was, maar ook opbergplaatsen voor schoonmaakmiddelen en bijvoorbeeld borden. 

Deze service trolleys hebben dan relatief grote afmetingen, maar zijn wel enorm eenvoudig te verplaatsen door de grote wielen. Op deze wielen zit ook een rem, zodat je de kar niet zomaar door de gang ziet vliegen.

Wasmand op wielen

Als laatste puntje de wasmand op wielen. Dit is een enorm simpele trolley, want deze bestaat slechts uit een stevige nylon zak en een roestvrij stalen frame op wielen. Deze kar is ideaal voor het ophalen van de vieze was, want je kan gemakkelijk, veel was meenemen.

 

Zo is er dus voor iedereen en elke onderneming wel een passende trolley te vinden. Kijk daarom nu op Blueflower welke trolley bij jou past. Wanneer je niet weet welke trolley de beste is voor jouw doeleinden, dan raden we je aan contact op te nemen, zodat wij het beste advies kunnen geven.