Veiligheidsborden of aanwijsborden voor uw bezoekers of gasten

Informatiebordje natte vloer

'Hier mag u niet parkeren!' of 'Pas op, de vloer is nat!'. Dit heeft toch iedereen wel eens gehoord? Je hoort het vaak, maar soms gaat het zelfs mis. Wanneer je uitgegleden bent op de gladde vloer, dan snap je natuurlijk zelf al dat de vloer nat is. Maar dit is natuurlijk te laat. Dit probleem zou dus veel makkelijker opgelost kunnen worden, in plaats van heel de dag iemand te laten roepen 'hier mag u niet parkeren' of 'pas op, de vloer is nog nat'.Waarschuwingsbord "natte vloer"

Natte vloer
Voor je de natte vloer betreedt is het wel handig dat u ook weet dat deze vloer nat is, voordat je onderuit bent gegaan. Dit is eenvoudig aan te geven met een bordje: CAUTION WET FLOOR. Met dit waarschuwingsbord snappen de mensen direct dat ze moeten opletten voor de natte vloer en is de werkvloer een stuk veiliger voor jezelf en je bezoekers/gasten.

Werkzaamheden
Bent u momenteel bezig met werkzaamheden? Dan is het wel slim dat je medewerkers, bezoekers of gasten hier ook vanaf weten, voordat het fout gaat. Met een bordje: WORK IN PROGRESS, is dit direct duidelijk voor uw bezoekers/gasten.

Hier niet parkeren
Voor u het weet staan uw gasten/bezoekers letterlijk voor de deur en dit zelfs met de auto. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. U kunt er met een aanwijsbord voor zorgen dat dit niet zal gebeuren. Met het bordje: NO PARKING en een duidelijk plaatje ter ondersteuning is dit natuurlijk wel duidelijk en zullen uw gasten niet op de verkeerde plaats parkeren.

Hier wel parkeren
Informatiebord parkeerplaats "Appropriate Parking"In plaats van aan te geven waar men niet mag parkeren is het ook handig om aan te geven waar wel te parkeren. Met dit bordje geeft u aan waar de gasten gepast kunnen parkeren. Met een passend plaatje en de tekst op het bordje: APPROPRIATE PARKING, moet het wel duidelijk zijn voor uw gasten/bezoekers.

Samenvattend kunnen we u aanraden om aanwijsborden, waarschuwingsborden en/of informatieborden te kopen ter verduidelijking van bijvoorbeeld een natte vloer, werkzaamheden of waar wel en waar niet te parkeren. Zo maakt u het eenvoudiger voor uzelf, maar ook voor uw bezoekers, uw gasten, maar ook uw medewerkers.