Weet waar u aan begint, onze afzetpalen met (rol)lint...

Trekband afzetpaal met veiligheids band zwart geel

Zoals u al in een eerdere blog heeft kunnen lezen, is afzetten voor ons bij Blueflower een makkelijk klusje. Onze afzetpalen 'vliegen' heel Nederland rond, al vliegen ze niet letterlijk, maar worden ze per auto vervoerd. Zo kunt u onze palen tegenkomen op Schiphol, in Friesland, onder in Limburg en zelfs over zee op de WadAfzetpaal met rood lintdeneilanden. Met recht kunnen wij dus zeggen dat we experts geworden zijn in afzetten. In de goede zin van het woord dan...!

Onze afzetpalen met lint, ook wel trekband genoemd, zijn makkelijk in gebruik en ideaal voor veel verschillende gelegenheden en locaties. Heeft u een evenement en wilt u de ingang markeren? Onze trekbandpalen staan graag buiten te stralen en hun werk te doen. Want stralen dat kunnen ze! We hebben zwarte afzetpalen, maar ook chroom. Wat voor materiaal u ook kiest, onze palen doen hun werk altijd goed! Heeft u een themafeest? Geen probleem, wij verkopen afzetpalen met vele verschillende kleuren lint, zo veel dat er ook voor u een kleurtje bij zit!

Het afzetlint is gemaakt van autogordel materiaal, het is dus een stevig lint. De palen kunnen vastgezet worden, dus ze 'lopen' ook niet weg. Dit maakt onze palen ook nog eens heel betrouwbaar! Allemaal goede redenen om onze palen te bestellen voor uw evenement, zaak of feest!

Bent u op zoek naar betrouwbare, stevige en ook nog eens mooie palen? Twijfel dan niet en kijk eens op onze site Blueflower.

Weet waar u aan begint, onze afzetpalen met (rol)lint!