"1,5 meter afstand alstublieft!"

Afzetpalen afstand houden

Ongetwijfeld heb je zeer veel gehoord over het coronavirus (covid-19), of spijtig genoeg ben je er misschien wel mee in aanraking gekomen. Maar met het coronavirus in je buurt, bij familie of bij vrienden ben je er hoogstwaarschijnlijk wel achter gekomen dat dit virus geen grap is. Daarom is het ook van allergrootst belang dat wij de maatregelen van de overheid nastreven. Samen staan we sterker tegen corona, alleen lossen we dit probleem niet op.

En dus moeten er maatregelen gehandhaafd worden: blijf zo veel mogelijk thuis, vermijdt sociale contacten en spreek dus niet af met meer dan twee personen, maar het allerbelangrijkste is natuurlijk die 1,5 meter afstand. Want als wij ons aan deze opgelegde maatregelen houden, verspreidt het corona virus zich niet snel. 

Zo moeten wij er dus met zijn allen zeer goed op letten dat wij niet binnen die 1,5 meter grens komen. Dit is misschien te realiseren met een grote hoepel om je heen met een straal van 1,5 meter of een de detector die begint te piepen als iemand die binnen de 1,5 komt. Of misschien het spuuglelijke plakband op de grond, maar dit moet natuurlijk eenvoudiger en stijlvoller opgelost worden, zeker in de horeca zaken.

Zo zou een hele goede optie een afzetpaal met koord of trekband zijn. Met deze afzetpaal kunt u doorgangen voor uw klanten/gasten afzetten, maar er ook voor zorgen dat je klanten/gasten op 1,5 meter van elkaar staan. Zo voldoet uw horecazaak aan de regels die de overheid ons oplegt, maar zijn ook uw gasten in hun nopjes door het lopen tussen deze luxe palen.

Er zijn veel mogelijkheden met afzetpaaltjes, omdat ze eenvoudig te verplaatsen zijn en er meerdere mogelijkheden zijn om het koord/lint te bevestigen. Daarnaast zijn afzetpaaltjes nooit een miskoop, omdat ze op vele gelegenheden inzetbaar zijn en door de hoge kwaliteit een langere tijd meegaan.

Maar dat is niet de prioriteit in deze crisis, want dat is de anderhalve meter. Hoe je de afzetpaaltjes neerzet ligt natuurlijk aan hoe je het mooi vindt en hoe je winkel of zaak is opgebouwd. Een eenvoudige manier zijn twee simpele rijen naast elkaar met 1,5 meter afstand tussen beide, waarbij de personen tussen de rijen allemaal op een afzetpaal (die op 1,5 meter is geplaatst) afstand staan. Dat is natuurlijk een simpele oplossing, maar is dit in je winkel lastig moet je zelf creatief aan de slag.

Zoals deze fotos van de creatievelingen die de 1,5 meter zeker zeer serieus hebben genomen: links Kip aan 't spit en rechts Van Der Poel dier en verblijf.

Afzetpaaltjes bij Kip aan t'SpitAfzetpaaltjes bij de ingang Van Der Poel Dier en Verblijf voor afstand houden covid19

Kortom wil je een stijlvolle, maar ook een effectieve manier om je klanten of gasten op anderhalve meter te houden: kies dan voor de afzetpaaltjes. Want onthoudt, deze zijn nooit een miskoop!