Afzetpaaltjes: nieuw in ons assortiment!

Afzetpaaltjes zwart met rood of een andere kleur trekband

Eindelijk, het is weer zo ver. We mogen weer een beetje naar buiten, alles gaat weer langzaam open, alles komt weer op gang.

Maar ook moeten we zeker niet te hard van stapel lopen. ‘Anderhalve meter’ blijft de primaire eis en misschien wel het meest besprokene van dit jaar. Want wie hoor je niet over die beruchte anderhalve meter.

Iedereen let er op. Een high five of het schudden van de hand is bijna ‘ongewoon’ geworden. En dit moeten we nog even 'ongewoon' houden.

Zeker is het te begrijpen dat de horeca organisaties, evenementen en dergelijke weer van start willen. En normaal gesproken is anderhalve meter heel moeilijk, maar … 

Nu wij onze nieuwe afzetpalen weer op voorraad hebben is dit eigenlijk zeer eenvoudig. Met een afzetpaaltje kunt u gemakkelijk de anderhalve meter handhaven en is er niks aan de hand. Geen besmetting, geen boete, geen gezeur. Maar naast dit, zijn deze afzetpaaltjes ook zeer stijlvol en geven deze palen een luxe uitstraling aan uw bedrijf, evenement of dergelijke activiteit. 

Ook zijn deze afzetpaaltjes enorm handig, want deze paaltjes zijn eenvoudig te monteren, gemakkelijk te verplaatsen en gemakkelijk aan elkaar te bevestigen. Geen gedoe, wel zeer effectief en stijlvol!

Dus voordat we te hard van stapel lopen kunt u beter nog eens kijken voor onze nieuwste afzetpalen. We beschikken nu over een ruim assortiment afzetpalen met trekband, dus u heeft de keuze.

We beschikken over stevige, zware afzetpaaltjes met trekband of handzame, lichte afzetpaaltjes. Beide geschikt voor binnen en buitengebruik. En momenteel nog in de korting ook … 
De trekbanden/linten van de afzetpaaltjes zijn beschikbaar in diverse kleuren en evt ook te bedrukken. Zo creëert u de afzetpaal, zoals u hem wilt.

Wij zouden het wel weten!