Afzetpaaltjes — onze laatste ontwikkelingen en verbeteringen

Drie chroom afzetpaaltjes met tussen de paaltjes bedrukte bannerdoeken met de tekst: Blueflower.

Met dank aan onze klanten en hun eerlijke reviews en wensen hebben we opnieuw onze afzetpalen collectie op enkele punten kunnen verbeteren en uitbreiden. Zo is de kwaliteit van onze afzetpalen verder verbeterd, wat deze robuuster en duurzamer maakt. Tevens is de keuze in linten en banden met meerdere kleuren uitgebreid. In dit artikel maken we duidelijk welke verbeteringen onze afzetpaaltjes tot één van de hoogste kwaliteit paaltjes op de markt maakt en welke lint kleuren erbij gekomen zijn.

Kwaliteitsverbetering

Afzetpaaltje bout en moer aan de onderzijdeAfzetpaaltjes worden vaak geplaatst als afzetting van wachtrijen bij musea, evenementen, vliegvelden, discotheken en dergelijke gelegenheden of locaties. Nu is het niet voor iedereen even eenvoudig om netjes in de rij te blijven staan en zo krijgen paaltjes geregeld een duw of stoot. Dit dient echter niet direct een probleem te vormen voor onze afzetpalen en voor dit doel is dan ook 2 jaar geleden de bout aan de onderkant van de paaltjes van 7 naar 10 millimeter vergroot. De paaltjes met lint of trekband zijn zelfs uitgerust met 2 bouten van 10 millimeter wat zorgt voor extra stabiliteit. Dit maakt de afzetpalen minder kwetsbaar tegen leunen, duwen en stoten en zorgt er dan ook voor dat de bout niet langer afscheurt of breekt.

Helaas loste het vergroten van de diameter van de bout nog niet direct alle problemen op. Bij leunen op de bovenzijde van een afzetpaaltje komt er een grote krachtmoment op de las van de moer aan de onderzijde van het paaltje. Dit zorgde er afgelopen jaar voor dat we regelmatig van klanten vernamen dat de las tussen de moer en het paaltje was gescheurd. De oplossing, een sterkere en betere las, is vanzelfsprekend om dit probleem op te voorkomen en dit is dan ook doorgevoerd voor de afzetpalen in ons assortiment. U ziet de verbeterde las op de afbeelding aan de rechterzijde. Omdat deze niet aan de buitenzijde van de paal zichtbaar is, is de las niet afgewerkt.

Extra kleuren lint/band

Naast terugkoppeling betreft robuustheid van onze paaltjes, was er ook veel naar kleuren band die we helaas op dat moment niet in ons assortiment hadden. Voor die klanten hebben we nu goed nieuws! De volgende kleuren trekband zijn toegevoegd aan ons assortiment: lichtbruin, donkerbruin, lichtblauw, donkerblauw, grijs, beige, licht oranje, donkeroranje, lichtgeel en donkergeel.

afzetpaaltje met bruin trekbandAfzetpaal met donkeroranje of oranje trekband

Onze afzetpaaltjes met lint zijn modulaire paaltjes dat wil zeggen dat onderdelen van het paaltjes eenvoudig te monteren, demonteren en dus eenvoudig te vervangen zijn. Zo is ook het veersysteem met het lint eenvoudig te vervangen. Wanneer je de kleur van het lint van uw paaltje wilt vervangen door een van de nieuwe beschikbare kleuren, is dit met een schroevendraaier of schroefmachine te doen. Voor uitleg verwijzen we u naar ons instructiefilmpje.

Bij Blueflower blijven we terugkoppeling van onze klanten verwerken en onze afzetpaaltjes collectie hierbij verbeteren en uitbreiden. Mocht u nog opmerkingen of mogelijke verbeterpunten weten voor onze collectie, dan vernemen we dit graag!