Lopers voor elk evenement of gelegenheid

Lopers

Heeft u binnenkort een opening of een evenement?

Met deze feest lopers trekt u gegarandeerd de aandacht die u verdiend. Bij het organiseren van een opening, een babyshower of zelfs een bruiloft, is het belangrijk dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Een mooie loper mag daarbij niet ontbreken. Hiermee trekt u niet alleen direct de aandacht van uw gasten, maar met een loper kunt u uw evenement ook kracht bijzetten. Wilt u de nadruk leggen op luxe? Kies dan voor een klassieke rode loper. Is er een kindje geboren en zoekt u een passende baby loper? Onze lopers laten niets te raden over. Ook als u een romantische sfeer wil creëren voor bijvoorbeeld een bruiloft zijn er passende lopers. Met een witte trouwloper wordt deze dag de allermooiste.

Een rode loper geeft een luxe uitstraling aan uw opening

We kennen ze allemaal wel van een grote opening of van een chique gala. Deze loper behoeft eigenlijk geen uitleg meer, want deze heeft zijn sporen meer dan verdiend. De kleur rood staat niet alleen voor romantiek, want in combinatie met een loper geeft dit direct een chique en luxe uitstraling. Een loper in de kleur rood wordt vaak gebruikt voor officiële gelegenheden, maar doet het ook heel goed als entree voor een gala of bijvoorbeeld als opening voor uw bedrijf. Met deze gouden gala loper geeft u direct aan wat uw bedrijf uitstraalt, en ontvangt u uw gasten in stijl.

Op deze mooie dag mag een witte trouwloper niet ontbreken

Uw trouwdag moet natuurlijk de mooiste dag van uw leven worden. Een bruiloft vergt nogal wat geregel, want aan alles moet gedacht worden. Hebben alle gasten een uitnodiging gehad? En heeft u de perfecte locatie gevonden? Een locatie moet natuurlijk romantisch zijn, en daarbij mag een witte trouwloper niet ontbreken. Stelt u zich eens voor wat een prachtig plaatje het zou zijn als de gasten en het bruidspaar hun entree zouden kunnen maken over een witte loper? Op deze manier wordt elke trouwlocatie uniek.

Geeft u een babyshower? Maak het feestelijk met een babyloper

Een pasgeboren baby is altijd een feestje, het blijft elke keer weer een wondertje. Heeft u een mooie roze of blauwe baby loper nodig voor een kraamfeestje? Denk dan eens na over een roze of blauw babyloper. Hiermee krijgt u een feestelijk sfeer en dat is uiteindelijk de bedoeling. Uw gasten zullen direct verrast zijn door de loper in een bijpassende kleur. Met een baby loper kunt u zich geen mooiere start wensen!

Verschillende feest lopers voor binnen en buiten

Een feestloper is verkrijgbaar in verschillende soorten afmetingen. Wilt u een smalle of juist een brede loper? U heeft de keuze uit lopers van 1 of 2 meter breed. Organiseert u vaker een opening, beurs of een gala? Dan is het wellicht verstandig om te kiezen voor een luxe loper met een rubber onderrug. Heeft u een loper nodig voor een eenmalig evenement of een bruiloft? Naaldvilt lopers zijn dan voor u de oplossing. Deze lopers zijn goedkoper, maar hebben een kortere levensduur.