Maak uw entree compleet met afzetpaaltjes

Afzetpaaltje goud met een platte voet, een ronde bol en een rood fluwelen koord

Bent u op zoek naar afzetpalen om de entree van uw winkel of bedrijfspand mooi af te werken? Dan bent u bij onze winkel op het juiste adres. Wij leveren roestvrijstalen afzetpalen van hoogwaardige kwaliteit die gemakkelijk voor uw winkel te plaatsen zijn. Bovendien zijn de afzetpaaltjes zeer scherp geprijsd. U kunt bij ons afzetpaaltjes kopen in de kleuren chrome, zwart of wit. Dankzij de luxueuze palen voelt de entree als een visitekaartje voor uw winkel. Uw klanten krijgen een luxe gevoel zodra ze over de drempel stappen. De afzetpaaltjes zijn ook ideaal voor doorgangen. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken op werkplaatsen of vliegvelden. In het assortiment kunt u afzetpaaltjes kopen van verschillend gewicht en hoogte. Het gewicht varieert tussen de 7,3 en 9 kg, de hoogte tussen 92 en 105 cm. Zo is er voor iedere gelegenheid de juiste afzetpaal. U kunt de palen zowel binnen als buiten gebruiken.

Afzetpaal goud klassiek

Luxieuze sierpalen voor een speciale gelegenheid

Maak de entree van uw gallery of luxe accomodatie nog specialer met luxieuze sierpalen. Tezamen met een rode loper krijgt uw evenement een luxe uitstraling. Daarnaast zijn de afzetpaaltjes en koorden ook zeer praktisch. Bij grote drukte zorgen ze voor een gestroomlijnde binnenkomst, en ze houden omstanders op afstand. De luxieuze sierpalen hebben een strak en modern design waarbij ze het luxe gevoel vasthouden. De sierpalen zijn er in verschillende materialen, gewicht en hoogte. Zo kunt u sierpalen bestellen van aluminium, roestvrij staal en zwart staal. De hoogtes variëren van 84 cm tot 105 cm. Het gewicht gaat van 9 tot 12 kg per sierpaal. Als u van plan bent de afzetpaaltjes buiten te plaatsen, is het verstandig zwaardere sierpalen te kiezen. Deze stevige sierpalen van roestvrij staal zullen goed bestand zijn tegen de weersomstandigheden. Als u binnen afzetpaaltjes wilt neerzetten, kunt u voor lichtere afzetpaaltjes kiezen. Deze zijn gemakkelijker te verplaatsen.

Verbind de afzetpaaltjes met een prachtig afzetkoord

De afzetpaaltjes kunt u op een mooie manier verbinden dankzij de afzetkoorden die wij in het assortiment hebben. U kunt de afzetkoorden in iedere soort, kleur of maat bestellen. Als u klasse en stabiliteit wilt bieden, kunt u het beste kiezen voor de dikke koorden van 40 mm. Als u het echter totaal anders wilt aanpakken, kunt u voor koorden van natuurtouw of jutetouw kiezen. De kleuren van de afzetkoorden zijn zeer divers. U kunt kiezen uit rood, wit, donkerblauw, oranje, roze, zwart, ivoor, zilvergrijs, geel en fuchsia. Zo kunt u de afzetkoorden geheel naar uw eigen interieur inrichten.

Naast afzetpalen, kunt u natuurlijk ook een display of folderrek voor uw entree plaatsen. Neem hiervoor een kijkje op onze website.

Vandaag besteld, morgen in huis

Als u de afzetpaaltjes besteld heeft, wilt u ze natuurlijk zo snel mogelijk kunnen plaatsen. Bij onze winkel ontvangt u de afzetpaaltjes de volgende dag in huis. Wilt u de afzetpaaltjes op een bepaalde datum geleverd hebben? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. De afzetpaaltjes van uitstekende roestvrij stalen kwaliteit zijn eenvoudig te monteren. Maak uw evenement compleet met luxe afzetpaaltjes en koorden.