Spaghettimat - hoge kwaliteit - 16 mm - 120 cm x 180 cm

  • Merk: Wayfarer
Spaghettimat 16mm rolls square
Spaghettimat 16mm zoom landscape
Spaghettimat 16mm Zoom RD
Spaghettimat 16mm Zoom NB
Spaghettimat 16mm zoom square
Spaghettimat 16mm situ square
Spaghettimat 16mm NB 01 full square
Spaghettimat 16mm RD 01 full square
Spaghettimat 16mm full square
274,36 per stuk
226,74 ex. BTW
Voor 15:30 besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Een hoge kwaliteit inloopmat met een breedte van 120 centimeter en een lengte van 180 centimeter. De deurmat heeft een dikte van 16 millimeter, waardoor deze deurmat zeer geschikt is voor intensief loopverkeer en dus ook vaak zakelijk wordt gebruikt. De dikte is ook te verklaren door de venyl onderrug, die een luxe uitstraling geeft. Deze mat is door zijn kwaliteit dus ook geschikt voor alle weersomstandigheden en past zich aan elke ondergrond aan. 

Wat is er speciaal aan deze Spaghettimat?
Deze Spaghettimat absorbeert geen water en heeft afwerkte randen aan alle zijden. Deze deurmat houdt het grofvuil tegen, door middel van de spaghetti sliertjes die bovenop de mat bevestigd zijn. De zorgen ervoor dat het vuil van de voeten wordt geschraapt. De mat zelf is ook eenvoudig schoon te houden door deze af te spuiten met water. Doordat de mat geen water absorbeerd zal de kans op schimmel dan ook zeer klein zijn. Voor een deurmat bij buitengebruik raden wij u dan ook de spaghettimatten aan. Deze spaghettimatten zijn eenvoudig te leggen en hebben een zeer kleine loopweerstand. 

Goed om te weten
Goed om te weten is dat wij deze mat verkopen in de standaard afmetingen. Behalve standaard afmetingen verkopen wij ook deurmatten op maat. Deze matten snijden wij gratis voor u op maat. Deze mat is niet op maat te snijden. Behalve deze kleuren spaghettimatten verkopen wij nog diverse kleuren. 
Naast deze spaghettideurmatten verkopen wij ook droogloopmatten (die geschikt zijn voor binnengebruik) en schoonloopmatten (die geschikt zijn voor buitengebruik). Deze deurmatten zijn ook op maat te verkrijgen, maar liggen ook in ons assortiment in een aantal standaard afmetingen.

Productspecificaties

Kleur
Antraciet Marineblauw Blauw Rood
Dikte
16 mm
Onderrug
Ja Venyl
Afmetingen
120 x 180 cm
Brandklasse
EN 13501-1 Bfl-S1

Beoordelingen

Van Spaghettimat - hoge kwaliteit - 16 mm - 120 cm x 180 cm

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden

Over Spaghettimat - hoge kwaliteit - 16 mm - 120 cm x 180 cm

Stel uw vraag

Vereist