Witte loper extra breed naaldvilt

Witte loper kopen of bestellen
witte loper
7,99 per meter
6,60 ex. BTW
Levertijd: 1 - 3 werkdagen
Beschikbaarheid: Op voorraad
  • Aan elkaar geleverd tot 50 meter

Productbeschrijving

Een witte loper naaldvilt van 2 meter breed voor een speciale viering zoals een bruiloft of een ander feest. De smetteloze kleur wit staat voor puur, licht en reinheid. Deze witte loper is zeer gewild bij bruidsparen, maar is ook voor andere evenementen te gebruiken.

U kunt deze witte loper langs 2 kanten gebruiken en geeft niet af bij regen. Maar bij buitengebruik raden wij u zeker aan om de randen vast te maken met ducttape of met bevestigingsspijkers, zodat de loper niet op zal waaien of zal verschuiven. Deze bevestigingsproducten zijn ook op onze website te verkrijgen.

Wat maakt de witte loper bijzonder?
Deze witte naaldvilt loper van 2 meter breed zorgt ervoor dat uw evenement onvergetelijk wordt. Uw gasten zullen direct feestelijk en chique hun entree maken over deze prachtige witte loper. Op een bruiloft of een dergelijk feest mag een witte loper niet ontbreken.

Goed om te weten
Naast deze witte loper van 2 meter breed hebben we ook lopers van 1 meter breed van hetzelfde materiaal, maar deze zijn vanzelfsprekend goedkoper. Naast de 'gewone' naaldvilt lopers hebben we ook naaldvilt lopers met folie, zodat ze onbesmet blijven tot het laatste moment. Ook hebben we luxe witte lopers met een rubberen onderug (anti-slip), waar altijd een folielaagje opzit. De luxe witte lopers zijn een stuk zwaarder en sterker.

Het juiste aantal meters
Het aantal is in meters, dus stel u kiest als aantal 10, dan besteld u 10 meter van deze loper. Deze loper is al 2 meter breed, dus zult u 20 vierkante meter loper ontvagen.

Let op: Brede lopers dienen voor 10 uur besteld te worden voor levering van de volgende dag. Levertijd brede lopers op vrijdag besteld 5 dagen levertijd.

Productspecificaties

Kleur
Wit
Breedte
2 meter
Dikte
3 mm
Brandveilig
Ja

Beoordelingen

Van Witte loper extra breed naaldvilt

Geen beoordelingen

Vragen & antwoorden (2)

Over Witte loper extra breed naaldvilt

Ik ben op zoek naar een witte loper van 1.5 meter breed. Graag zou ik voorbeelden ontvangen. Van de witte lopers.

  • 12 Sep 2016, 22:22
  • erika reyenga

Voorbeelden en staaltjes kunt u aanvragen met behulp van het contact formulier op de klantenservice pagina.

  • Bennie

Ik zou graag witte loper willen bestellen .1.5 breed en 10 meter lang. Kunt u mij laten weten of dit mogelijk is.

  • 12 Sep 2016, 22:22
  • Senada

Wanneer u een loper van 1,5 meter breed wilt kopen, besteld u deze loper. U geeft de gewenste lengte aan door bij aantal, het aantal meter lengte wat u aan 1 stuk wilt. In het vakje opmerking geeft u de gewenste breedte door. De breedte zal dan voor u op maat gemaakt worden.

  • Bennie

Stel uw vraag

Vereist