Welke afzetpaaltjes kopen?

Afzetpaaltjes kopen? Wij adviseren je graag!

Wanneer je afzetpaaltjes gaat kopen, kun je uit vele soorten kiezen. Ieder afzetpaaltje heeft een andere uitstraling of andere functie. Hieronder vertellen we je waar je op moet letten bij de aanschaf van nieuwe afzetpaaltjes.

Blueflower biedt een ruim assortiment afzetpaaltjes, van verschillende gewichten en materialen. Zo weet je zeker dat je bij Blueflower een afzetpaal koopt waar je lang plezier van hebt. Wil je graag persoonlijk advies? Kom dan naar onze locatie of neem contact op met onze klantenservice.

Bekijk alle afzetpaaltjes bij Blueflower
Afzetpaaltjes advies - Horizontaal
Afzetpaaltjes advies - Verticaal

Soort afzetpaaltje - Met trekband of met koord?

Bij afzetpaaltjes denken de meeste mensen aan de klassieke VIP-paaltjes met koord. Er zijn echter ook de wachtrij-paaltjes met trekband. Hieronder leggen we uit wat de verschillen zijn en waarvoor ze het vaakst gebruikt worden.

Afzetpaaltje met trekband

Met trekband

Verplaatsbaarheid

Duidelijke markering

Voor wachtrijen

Voordeliger

Uitstraling

Afzetpaaltje met koord

Met koord

VIP Uitstraling

Uitnodigend

Voor entrees

Duurder

Functionaliteit

Gewicht van afzetpaaltjes - Zwaardere of lichtere?

Het gewicht van afzetpaaltjes zit in de voet van de afzetpaal. Dit is per model op een verschillende manier gemaakt, zoals: beton met stalen omhulsel, beton met rubberen omhulsel of een massieve voet.

Welk gewicht afzetpaaltje u nodig heeft, is afhankelijk waar u de afzetpaaltjes voor gebruikt. In de meeste gevallen volstaat 8 kg, dit is dan ook de populairste keuze. Voor sommige situaties raden we echter zwaardere afzetpaaltjes aan. Hieronder een tabel met situaties waarvoor we zwaardere afzetpalen aanraden.

Situatie Gewicht
Op plaatsen met sterke wind 10 kg +
Bij erg drukke wachtrijen 10 kg +
Lang trekband of koord 10 kg +
Overig 8 Kg
Afzetpaaltje gewicht