Afzetkoord fuchsia luxe

Afzetkoord luxe fuchsia
Fuchsia luxe afzetkoorden
22,50 per stuk
18,60 ex. BTW
Vandaag voor 15:30 uur besteld, morgen in huis
Beschikbaarheid: Op voorraad

Productbeschrijving

Een fuchsia luxe afzetkoord/gedraaid afzetkoord met chroomsluiting passend bij de afzetpalen. De afzetpalen kunt u bestellen onder het kopje afzetpalen met koord. De koorden worden verkocht in verschillende kleuren en u kunt de koorden vergelijken met de verschillende foto's op onze site. De sluitingen op de koorden zijn ook te vervangen, waarin u de keuze heeft uit chroom (zilver) en messing (goud). Op deze afbeelding is een chrome sluiting te zien.

Indien gewenst leveren wij ook in België, Luxemburg en Frankrijk en als u een bestelling plaatst krijgt u de factuur toe gemaild.

 

Productspecificaties

Kleur
Fuchsia
Lengte
1.50 meter
Sluiting
Messing Chroom
Diameter
32 mm

Beoordelingen (1)

Van Afzetkoord fuchsia luxe

Gemiddelde boordeling

Geweldig
Kleur is heel mooi! En het is stevig materiaal

Vragen & antwoorden (2)

Over Afzetkoord fuchsia luxe

Hebt u ook meerdere kleuren en maten? b.v 6 meter lang.

  • 23 Dec 2018, 17:46
  • Rachida

Het luxe koord is verkrijgbaar in diverse kleuren, u vindt al deze varianten in de categorie "Koord voor afzetpaaltjes". Wanneer u het koord in een lengte langer dan 2 meter wilt, dient u het koord "op maat" te kiezen. U vindt dit het handigst door erop te zoeken in de bovenbalk.

  • Bennie

Wat is het verschil tussen chrome en messing

  • 11 Apr 2018, 11:40
  • Jeannette

De koorden zijn uitgerust met sluitingen of haken aan de uiteinden. Deze zijn van het materiaal roestvrijstaal en hebben een messing of chroom afwerking. Messing afwerking heeft de kleur goud en chroom heeft de kleur zilver.

  • Bennie

Stel uw vraag

Vereist