29 artikelen in Deurmatten

Deurmatten

Hou het binnen schoon

Wilt u een deurmat kopen? Dan bent u hier op de juiste plaats. Blueflower heeft u ruim assortiment deurmatten, waarbij de keuze bestaat uit 2 types: deurmatten voor binnen of deurmatten voor buitengebruik. Deurmatten voor binnengebruik worden ook wel droogloopmatten genoemd en matten voor buiten worden schoonloopmatten genoemd.

Deurmat binnen

Wie wil er geen schoon huis? Een vieze entree is verleden tijd met een goede deurmat. Viezigheid en rommel in je huis of winkel zijn te voorkomen door gebruik te maken van de deurmatten die u aangeboden worden door Blueflower. In ons assortiment bevinden zich bijvoorbeeld de droogloopmatten. Deze zijn zeer geschikt om neer te leggen bij de ingang van uw huis of winkel. De matten hebben namelijk uitstekende eigenshappen! Ten eerste zijn de matten van hoogwaardige kwaliteit, wat betekent dat ze ongelooflijk lang mee zullen gaan. Daarnaast zijn ze hoogpolig en gemakkelijk wasbaar. Ook zijn de matten zeer sterk absorberend, en dus perfect om uw huis droog te houden van natte schoenen. De droogloopmatten zijn in verschillende kleuren beschikbaar.

Deurmat buiten

Wilt u een deurmat voor buiten kopen? Dan zijn onze schoonloopmatten daar uiterst geschikt voor. Deze matten zijn bedoeld om vuil buiten te houden en doen dit door hun hoge stevige haren. Ze zijn zeer stevig maar hebben een fijne structuur. De mat is daardoor uitstekend voor gebruik bij bijvoorbeeld zwembaden, sauna's, of sportzalen omdat het geen pijn doet om hierover te lopen met blote voeten. Ze zijn ook bruikbaar voor auto's of boten. Onze matten kunnen gegarandeerd tegen een stootje. De mat is ook makkelijk te reinigen.

Deurmat op maat

Wilt u een deurmat op maat? Ook dat is mogelijk. Veel deurmatten in ons assortiment worden per 10 centimeter lengte verkocht. Indien u een afwijkende breedte of lengte wilt bestellen, kunt u dit aangeven - voordat u het product in uw winkelmandje doet - in het hiervoor bestemde vakje "opmerking". Mocht u dit lastig vinden of een erg afwijkende afmeting nodig hebben, kunt u ons ook altijd mailen of een vraag stellen via ons contact formulier.

 

Deurmat voor buiten

Deurmat voor buiten

Een deurmat kopen voor buiten gebruik? Een schoonloopmat is dan de ideale oplossing. Schoonloopmatten hebben de functie om vuil buiten de deur te houden. De matten doen dit door hun vaak harde en ... meer

Deurmat voor binnen

Deurmat voor binnen

Wie wil er geen schoon huis? Een smerige entree is verleden tijd met een goede deurmat. Voorkom viezigheid en troep in je huis door gebruik te maken van de hoogwaardige deurmatten die beschikbaar ... meer

Schoonloopmatten

Om vuil buiten te houden

Droogloopmatten

Om het schoon binnen te houden