Nichiban

Nichiban

Sticking to your needs

Nichiban, Sticking to your needs

Nichiban, een groot Japans bedrijf, met als doel het maken van nuttige producten ter ondersteuning van comfortabel wonen. Nichiban is vooral bezig met het ontwikkelen van technologieën in kleefstoffen en aanhechtingen. Dit doet Nichiban op grootschalige gebieden, van de zorg tot de industrie.

Zo biedt Nichiban een verscheidenheid aan nuttige producten op basis van hun unieke kleefstoffen en aanhechtings technologieën ter ondersteuning van de zorg, het dagelijks leven, zakelijke werkplekken en industriële ontwikkeling. 

De ‘Tape Business’ van Nichiban bestaat uit consumenten goederen die zijn ontwikkeld op basis van zelfklevende producten, die gemaakt zijn met behulp van de unieke technologieën van Nichiban. 

Deze technologieën worden ingezet om kantooroplossingen te bieden, maar ook om industriële producten te leveren die bedrijven ondersteunen in de “cutting-edge” van hun industrie of landbouw.

Nichiban verzekert je in de toekomst vooruitgang te blijven boeken, met als doel de wereldwijde economische ontwikkelingen te ondersteunen door middel van innovaties in beide takken van het bedrijf: gezondheid van de mens en industrie. 

Nichiban boekt dagelijks vooruitgang bij het uitbreiden van zijn markten en blijft wereldwijd groeien door zijn toegang van de overzeese markten in Azië en Europa.

De belangrijkste producten van Nichiban zijn de verschillende soorten gaffa tape. Het Nichiban tape wordt gemaakt van hoogwaardig linnen. Dit is enorm hoge en stevige kwaliteit tape. Deze tape laat geen lijmresten achter en is af te scheuren in de lengte, maar ook in de breedte. Ook is de tape waterbestendig. 

De tape is beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren.