Het corona virus en de versoepeling

1,5 meter afstand houden bord

“Zo snel als het kan, maar niet sneller dan verantwoord”, waren de woorden van Rutte over de afbouw van de corona maatregelen. Natuurlijk is niet voor alles een einddatum vast te stellen en dit zegt Rutte ook. 

Daarom is het ook nu nog zeer belangrijk dat we de maatregelen van de overheid blijven handhaven. We moeten niet te hard van stapel lopen. We moeten afstand blijven houden, onze handen blijven wassen en zo min mogelijk contact met je vrienden en familie.

Want het virus is zeker nog niet weg, ondanks dat de getallen afnemen. Wel is er vanaf 11 mei sprake van een versoepeling. Kappers weer aan de slag, basisscholieren naar school en buitensporten weer toegestaan. Dit natuurlijk wel met zicht op de anderhalve meter.

Verdere versoepeling volgt mogelijk 1 juni. Middelbare scholen, restaurants en musea worden weer geopend onder de voorwaarde van de anderhalve meter. En 1 juli wordt er nog verder versoepeld, maar dit natuurlijk weer onder strikte voorwaarden.

En zoals je waarschijnlijk al uit dit deel opmaakt gaat de versoepeling gepaard met een aantal voorwaarden waar je als bedrijf aan moet voldoen. Maximaal 30 personen tot 1 juni en anderhalve meter afstand houden. Dit is nog niet zo eenvoudig. Want hoe weten de mensen of ze voldoende afstand bewaren? Afzetpaaltjes met lint voor winkels om afstand te houden bij Covid19

Wilt u uw gasten ontvangen in stijl en op een zeer elegante wijze, waarbij u voldoet aan de vastgestelde regels? Dan raden wij u de afzetpaaltjes aan. Stevig, luxe, modern en zeer functioneel. Maak gemakkelijk rijen door de paaltjes met een trekband of een afzetkoord aan elkaar te bevestigen. Uw gasten en jij een goed en veilig gevoel.

Deze afzetpalen zijn ook te combineren met onze tape. Een paar stevige plakkers op de vloer voor de anderhalve meter richtlijn. Zo strijd je tegen corona en geef je direct een luxe uitstraling aan uw bedrijf. Twee vliegen in één klap kunnen we wel zeggen.

Beide (afzetpalen en ducttape) zijn ook los te gebruiken en zijn perfect geschikt in deze situatie. Beide in de strijd tegen het virus, want dit doen we niet alleen. Samen moeten we dit doen, dus pak je verantwoordelijkheid.